Facebook

b.o.d. de Sprinters

Atletiek- en Skeelervereniging

Doe mee met onze trimlopen

Twee keer per jaar organiseren we met behulp van vele vrijwilligers een trimloop: De Bemmelloop in het voorjaar en de Pietenloop in het najaar. Gezellige en sportieve evenementen om je conditie te testen en jezelf of anderen uit te dagen. 

Sportief genieten met het hele gezin

De Bemmelloop en de Pietenloop zijn kleinschalige, recreatieve lopen voor het hele gezin. Voor de jeugd tot en met 10 jaar is er de Kids run over 700 meter. Daarnaast is er een 1.500 meter loop voor jeugd tot en met 15 jaar, en natuurlijk de 5 en 10 km voor dames en heren. Iedereen kan dus meelopen.

Mooi en uitdagend parcours

De jeugd loopt op onze 400 meterbaan. De 5 en 10 kilometer voert de lopers door de prachtige uiterwaarden van de Bemmelse Waard. Het parcours van alle afstanden is door de Atletiekunie nagemeten en gecertificeerd. Je looptijd wordt bijgehouden door een start- en finishregistratie. 

Pieten warming-up en speciale Pieten-herinnering

Bij de Pietenloop zijn natuurlijk ook de Pieten aanwezig. Zij doen mee aan de speciale Pieten-warming-up voor de jeugd onder begeleiding van onze trainers; een groot feest voor alle kinderen!

De jeugd die meedoet, krijgt na afloop een speciale Pieten-herinnering.
De andere deelnemers ontvangen een smaakvolle herinnering.

Loop je mee? Lees dan ook de algemene voorwaarden en bepalingen.

     
     
     

Zoeken

Agenda

Jubileumjaar 2018
13 juni bestaan de Sprinters 35 jaar!

 

Zondag 25 november 2018 
35e Pietenloop

Uitnodiging ontvangen voor Sprintersloop?

Wilt u een uitnodiging voor de Sprintersloop ontvangen?
Please wait