Facebook

b.o.d. de Sprinters

Atletiek- en Skeelervereniging

Nieuwe maatregelen gooien roet in het eten

Na de aangekondigde extra maatregelen gisteren en in overleg met de gemeente is zojuist besloten dat de Pietenloop zondag 28 november NIET doorgaat. We vinden het erg jammer dat we dit besluit moeten nemen, maar gezien de huidige situatie is het niet verantwoord om zoveel mensen te ontvangen op ons sportpark.

Volgend jaar vindt de Pietenloop plaats op zondag 27 november 2022. We hopen dat we dan een feestelijk evenement kunnen organiseren en zien jullie dan graag.

Bestuur en trimloopcommissie b.o.d. De Sprinters Bemmel

 


Elk jaar organiseren we met behulp van vele vrijwilligers een trimloop: De Pietenloop. Een gezellig en sportief evenement om je conditie te testen en jezelf of anderen uit te dagen. 

Sportief genieten met het hele gezin

De Pietenloop is een kleinschalige, recreatieve loop voor het hele gezin. Voor de jeugd tot en met 10 jaar is er de Kids run over 700 meter. Daarnaast is er een 1.500 meter loop voor jeugd tot en met 15 jaar, en natuurlijk de 5 en 10 km voor dames en heren. Iedereen kan dus meelopen.

Mooi en uitdagend parcours

De jeugd loopt op onze 400 meterbaan. De 5 en 10 kilometer voert de lopers door de prachtige uiterwaarden van de Bemmelse Waard. Het parcours van alle afstanden is door de Atletiekunie nagemeten en gecertificeerd. Je looptijd wordt bijgehouden door een start- en finishregistratie. 

Pieten warming-up en speciale herinnering

Bij de Pietenloop zijn natuurlijk ook de Pieten aanwezig. Zij doen mee aan de speciale Pieten-warming-up voor de jeugd onder begeleiding van onze trainers; een groot feest voor alle kinderen!

De jeugd die meedoet, krijgt na afloop een speciale herinnering.
De andere deelnemers ontvangen een smaakvolle herinnering.

Loop je mee? Lees dan ook de algemene voorwaarden en bepalingen.

     
     
     

Zoeken

Agenda

zondag 28 november 2021

Pietenloop

 

donderdag 9 december 2021

Afsluiting Skeelerseizoen

Uitnodiging ontvangen voor Sprintersloop?

Wilt u een uitnodiging voor de Sprintersloop ontvangen?
Please wait