Facebook

b.o.d. de Sprinters

Atletiek- en Skeelervereniging

Lijkt atletiek je leuk?
Vind je het leuk om te rennen? Heb je zin om in een groep met leeftijdsgenootjes te trainen? Hou je van variatie in je sport? Dan is atletiek bij b.o.d. De Sprinters iets voor jou!

Tijdens de trainingen staat plezier voorop. Samen met je trainingsmaatjes oefen je de verschillende atletiekonderdelen, zoals verspringen, bal werpen en sprinten. De trainers laten jou lekker sporten met een variatie aan oefeningen.Trainingen

Bij b.o.d. de Sprinters hebben we een groep voor de jeugd van 7 tot en met 10 jaar en een groep voor 11 tot en met 18 jaar. Beide groepen trainen elke maandag- en woensdagavond op de baan en op het middenterrein (grasveld).

  • De trainingen voor 7 - 10 jaar (pupillen) zijn op maandag- en woensdagavond van 18.30 - 19.30 uur.
  • De trainingen voor 11 - 18 jaar zijn op maandag- en woensdagavond van 19.00 - 20.30 uur.

Vind je hardlopen of atletiek leuk en wil je het een keer proberen? Dit kan twee keer per jaar. In het najaar (augustus/september) en in de winter (januari/ februari) ben je van harte welkom. Als je voor het eerst komt, mag je vier keer meedoen om te zien of atletiek echt jouw sport is. Wil je lid worden, vul dan het inschrijfformulier in en stuur deze op naar de ledenadministratie of geef 'm af aan de trainer.

Buiten deze twee perioden wordt het lastiger om in te stromen door het niveau van de groep. De leeftijdsgrens van 7 jaar wordt, door het grote aantal kinderen dat wil deelnemen, strikt gehanteerd. Wanneer je in de periode januari t/m juli 7 jaar wordt, kan je in januari/februari starten met de trainingen. Word je in de periode augustus t/m december 7 jaar, dan start je in de periode augustus/september. Hetzelfde geldt voor de doorstroom naar de oudere groep.

Voor ouders

Bij onze jeugd gaat plezier samen met het oefenen van de verschillende atletiekonderdelen. Onze enthousiaste jeugdtrainers zorgen voor actieve trainingen met een variatie aan oefeningen voor coördinatie, lenigheid, behendigheid en snelheid. Bij de jongste jeugd ligt het accent op het spelenderwijs met hardlopen bezig zijn zoals diverse ren- en tikspelletjes. Daarnaast wordt dit afgewisseld met het begin van de technische onderdelen zoals bijvoorbeeld verspringen en speerwerpen.

De oudere jeugd richt zich al meer op de baanatletiek en dan met name de sprintafstanden en 1500 meter. Ook is er voor de jeugd vanaf 14/15 jaar een pilot gestart met het trainen op de 5 km.

De jeugdtrainers zijn deskundige trainers die het leuk vinden om de jeugd het mooie van de sport atletiek te laten ervaren. Alle jeugdtrainingen vinden plaats op en rond de baan op sportpark de Heister (bij het OBC).

b.o.d. de Sprinters vindt het belangrijk dat ouders zich ook betrokken voelen bij de vereniging. Als ouder kan je voorafgaande en na de training terecht bij de trainers voor vragen of opmerkingen.

We organiseren één keer per jaar een informatiebijeenkomst voor ouders waarin de trainers je informeren over nieuwe ontwikkelingen, de club, jeugdbeleid en andere zaken. Ouders die een bijdrage willen leveren, bijvoorbeeld als (assistent) trainer, zijn zeer welkom. Meld je aan bij de trainer.

Zoeken

Agenda

 

Agenda 2020 Skeeleraars

 

b.o.d. de Sprinters Zomerborrel

Vrijdag 3 juli Avond.

 

Eerste Skeelertraining na de zomervakantie

Donderdag 27 augustus 19.15 uur

 

Diplomarijden Skeelerjeugd 7 t/m 14 jaar

Donderdag 17 september 19.15 uur

 

Start Skeeler najaarstraining op de baan

Donderdag 1 oktober 19.15 uur

 

Jaarafsluiting met hapjes voor en door alle leden.
Bekendmaking van de Clubkampioenen 2020 en Vrijwilliger(ster) van 2020 en huldiging van de jubilarissen
ALLE leden mogen ook komen skeeleren vanaf 19.15 uur

Donderdag 10 december 20.45 uur

 

b.o.d. de Sprinters Oliebollen Borrel

Maandag 28 december Avond

 

Uitnodiging ontvangen voor Sprintersloop?

Wilt u een uitnodiging voor de Sprintersloop ontvangen?
Please wait